Een Kymco CV3 kopen

Onze beloften

Gratis online waardebepaling

Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte

Alleen verkopen als jij dat wilt

Kymco heeft sinds kort de CV3 gelanceerd die je kunt kopen. Kymco is het motorscootermerk van Nederland en verkoopt sinds 2021 ook motorscooters met drie wielen: de CV3. Deze driewieler is voorzien van een 38kW sterk 2-cilinder blok van de AK550. De motorscooter heeft 550 cc en het model is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Ben jij een groot liefhebber van Kymco motorscooters en op zoek naar een motor? Dan is de nieuwe Kymco CV3 de motor die jij wilt kopen!

Waarom zou je de Kymco CV3 kopen?

De Kymco CV3 komt uit Taiwan en heeft een chique uitstraling. De driewieler motor heeft een vermogen van 51 pk en weegt 280 kilo. Hij komt uit 2021 en is daarmee een van de nieuwste MP3 motoren. De Kymco CV3 heeft een grote cilinderinhoud van 550 cc en is uitgerust met de nieuwste technologische systemen waardoor het een uitstekende motor is om te kopen. Tevens is het mogelijk om deze motor te rijden met je autorijbewijs, mits je deze voor 19 januari 2013 behaald hebt. Met de Kymco CV3 leg je makkelijk langere afstanden af, maar rijd je ook goed mee door de stad.
Kymco CV3

Kom naar onze winkel voor meer informatie

Wij raden de gloednieuwe Kymco CV3 zeker aan als je een MP3 motor wilt kopen. Twijfel je nog tussen verschillende motoren? Bekijk ons aanbod motoren online of kom naar MP3 Centrum Nederland in Tilburg. Ben jij een sportieve rijder en op zoek naar een Sport MP3 motor? Dan raden we de Piaggio MP3 500 Sport Advanced aan. Vraag je proefrit aan via het formulier of kom naar onze winkel in Tilburg. Bij vragen kun je ons bellen op 013-7370125.

Kom langs bij ons in de winkel

Brochure

aanvragen

Zakelijke

financieringsaanvraag