Kymco CV3

Kymco CV3

De CV3 in vogelvlucht

  • 51PK sterk tweecilinderblok.
  • Cilinder inhoud van 550 cc.
  • Digitaal dashboard die communiceert met een app.
  • Cruise Control, ABS, dubbele voorvering en nog veel meer…

Met zijn chique uitstraling misstaat de Kymco CV3 niet op een filmset. Maar wij hebben hem ook voor jou! De CV3 is de eerste door Kymco ontwikkelde driewieler scooter. Met een vermogen van 51 pk en gewicht van 280 kilo is hij ideaal voor langere afstanden. Maar ook in de stad is hij je beste vriend. Daarnaast biedt de Kymco CV3 je een grote cilinderinhoud (550 cc) en is hij uitgerust met de nieuwste technologische systemen. Net als alles andere motorscooters rijd je de Kymco CV3 motor gewoon met je autorijbewijs*.

* mits behaald vóór 19 januari 2013.

Aandacht voor detail

Kymco besteedde in het ontwerp veel aandacht aan de details. Niet alleen het gestroomlijnde ontwerp valt daarbij op, maar ook de volledige ledverlichting, het digitale 6 inch TFT-dashboard en stijlvol afgewerkte zadel. Daarnaast vind je een aantal attributen standaard op elke CV3, waaronder: 

  • Het Electronic Anti-Leaning system, waarmee de motor automatisch stevig en rechtop staat bij het parkeren.
  • Cruise control.
  • Automatisch instelbare handvatverwarming. 
  • Verstelbare rugsteun voor de bestuurder.
  • Naast handremmen een voetrem.

De Kymco CV3 motor

De CV3 heeft de motor van de AK550i: een 38kW sterk tweecilinderblok, die 52 Nm maximaal koppel levert. Beide voorwielen hebben een upside-down voorvork, waarbij het veersysteem tot 40 graden kantelt. De ‘Power Transmission Module’ (PTM) zorgt voor een juiste verdeling van het gewicht. Verder is de CV3 voorzien van 13 inch voorwielen en een 160/60 R15 achterwiel. Met zijn 550 cc is deze driewieler verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Je bestelt hem bij de nr. 1 van Nederland

De gloednieuwe Kymco CV3 is een absolute aanrader als je een MP3 motor wilt kopen. Met zijn bouwjaar van 2021 is het één van de nieuwste MP3 motoren op de markt. Je bestelt jouw Kymco CV3 natuurlijk bij dé nummer 1 MP3-leverancier van Nederland: MP3 Centrum Nederland. Bezoek onze showroom in Tilburg of bel ons op: 013-7370125.

Over Kymco

Kymco is de grootste fabrikant van scooters in Taiwan. Naast scooters bouwt de fabrikant ook motorfietsen en quads. Het in 1963 opgerichte bedrijf produceerde in eerste instantie onderdelen voor Honda. Vanaf 1970 bouwde Kymco ook scooters, maar pas vanaf 1992 deden ze dat ook onder de naam Kymco. Sinds 2021 verkoopt het merk ook motorscooters met drie wielen: de CV3.

Kymco CV3

Brochure

aanvragen

logo MP3 centrum

Beste klant,

Vanwege privéomstandigheden spijt het ons dat MP3 Centrum Nederland momenteel niet in staat is de gebruikelijke service te bieden die u van ons gewend bent.

We pakken dit in korte termijn weer op.

Onze excuses voor het eventuele ongemak en we vertrouwen op uw begrip.

Met vriendelijke groet,
MP3 Centrum Nederland

Zakelijke

financieringsaanvraag