Motorverzekeringen

Een motorverzekering is niet alleen verplicht maar het geeft je ook een veilig gevoel. Qooder heeft er wel een heel mooi product van gemaakt, geen 2 jaar garantie maar 5 jaar garantie op alle onderdelen, diefstal en ongelukken. Dat zit allemaal in de Qooder polis. Bereken hem hier…

De exclusieve Qooder Polis

Samenwerking met Actua

Qooder Nederland biedt jou in samenwerking met Actua een unieke All Risk verzekering voor uw Qooder. Een nieuwe Qooder wordt standaard geleverd met 2 jaar fabrieksgarantie. Wij hebben een zeer aantrekkelijk aanvullend verzekeringspakket samengesteld, voor zowel nieuwe Qooders, als voor occasions van Qooder tot en met 5 jaar jong.

Piaggio - Yamaha - Peugeot

Helaas geldt de Qooder polis niet voor merken als Piaggio, Yamaha, Gilera, en Peugeot. Voor deze motoren moet je bij andere verzekeraars zijn. Hieronder hebben we een aantal verzekeraard op een rijtje gezet waaruit je zou kunnen kiezen. Vergeet niet je eigen verzekeraar maar vergeet ook zeker niet te vergelijken. Er zit veel (prijs) verschil bij de verschillende aanbieders.

Schadevrije jaren

Schadevrije jaren spelen meestal een grote rol in de hoogte van de premie. Echter let wel op: bij de meeste verzekeraars kunnen schadevrije jaren op slechts één kenteken zitten en niet automatisch op alle kentekens die op jouw naam staan. Sommige verzekeraars zijn wat royaler en doen dat juist wel. Handig om dit te vergelijken en na te vragen bij je eigen verzekeraar.

Verzekeringen voor alle motormerken

Brochure

aanvragen

Zakelijke

financieringsaanvraag