Heerlijk Peugeot

De Peugeot Metropolis is voor 2021 volledig vernieuwd en kent naast een nieuwe styling ook een groot aantal interessante gadgets waaronder het nieuwe i-Connect systeem. Met i-Connect kunt u eenvoudig uw telefoon koppelen aan het 5″ TFT kleurenscherm en gebruik maken van talloze functies waaronder navigatie.

Maximaal flexibel met je autorijbewijs

Veiligheid staat bij deze driewielige motorscooter voorop; we zien niet alleen een gecombineerd remsysteem (SBC) maar ook een anti blokkeersysteem (ABS). Bij een noodstop waarschuwt de motorscooter het achteropkomende verkeer middels de knipperlichten. Peugeot is hiermee innovatief en vooruitstrevend en dat al ruim 120 jaar.

Deze Peugeot-motoren mag je met je autorijbewijs* rijden en maken je dus maximaal flexibel! Altijd op tijd op je werk (als je niet stiekem een ommetje maakt) en parkeren voor de deur. Of lekker voor je plezier ontspannen rijden in het weekend. Omdat het kan!

Ze zijn er in 2 modellen – Peugeot Metropolis en Peugeot Metropolis SW – en in vele kleuren. Vanzelfsprekend zijn er veel accessoires leverbaar. Bovendien zijn beide motoren zakelijk héél interessant en fiscaal zeer aantrekkelijk te rijden. Kom bij ons proefrijden en vraag naar de mogelijkheden.

* Rijbewijs gehaald vóór 19 januari 2013.

Handig samenspel tussen telefoon en motor
Dankzij het geavanceerd i-Connect systeem leg je verbinding tussen je telefoon en de Metropolis. Hierdoor kan je o.a. het TFT-dashboard gebruiken als navigatie.
LED-verlichting
De voorkant van de Metropolis is gebaseerd op de iconische leeuw. De hoektandige LED dagrijverlichting maken het helemaal af.
Comfort voor rijder en passagier
De Peugeot Metropolis Allure beschikt over een ruime buddyseat die voor zowel de rijder als passagier comfort biedt. Voor de passagier zijn er inklapbare voetsteunen en handgrepen aanwezig die het comfort en de veiligheid bevorderen.
Reisklaar met de Metropolis SW
De Peugeot Metropolis SW is standaard uitgerust met een riante topkoffer van maar liefst 54 liter, waardoor je klaar bent voor elke reis.
Previous
Next

Galerij

Brochure

aanvragen

1 (1)

Zakelijke

financieringsaanvraag