Gerelateerde afbeelding

Design

De matzwarte “stropdas”op de frongrille, passagiershandgrepen, en sierstrips op de middentunnel benadrukken het sportieve karakter van de piaggio MP3 HPE Sport. De felrode veren rond de schrokdempers en

contrasterende stiksels waarmee het zadel is afgewerkt versterkt zijn stoere uitstraling verder, net als een hele reeks andere details, zoals de wave-remschijven op de voorwielen en de aluminium inzetstukken in de voetsteunen.

Motor

QOODER

Aan boord van deze driewieler motorscooter tref je het vernieuwde krachtige 300 HPE motorblok. Dit eencilinder motorblok drukt op zijn piek vermogen 26,2 PK richting de grond. Het piek vermogen is al bereikt bij een toerental van 7750 toeren per minuut. Dit mede dankzij zijn enkele cilinder. Dit zorgt voor een koppelrijk gedrag. Een fijne bijkomstigheid voor in de steden.

Comfort

Onder het zadel tref je een ruime opbergruimte. In deze opbergruimte kun je zonder problemen een je helm kwijt. De MP3 300 HPE Sport zijn rijwielgedeelte is een goede balans tussen comfort en sportief. Hierdoor kun je gemakkelijk en ontspannen cruisen, terwijl je ook nog genoeg plezier kunt maken.

Veiligheid

De Piaggio MP3 300 HPE Sport heeft ASR en ABS. ASR voorkomt dat het achterwiel doorslipt wanneer er geen grip meer is op het wegdek. ABS ondersteunt het remsysteem en voorkomt dat de wielen blokkeren tijdens krachtig remmen. Remmen kan met 2 remhendels op het stuur of met de voetrem. Met de remhendels aan het stuur kun je zelf het remmen doseren. Met de voetrem werkt het hetzelfde als bij een auto. Dan pakt hij direct de voor en achterrem. De Piaggio MP3 heeft overal ledverlichting. Daardoor word je beter gezien dan andere weggebruikers in het licht en donker. Ledverlichting biedt meer voordelen. Het is betrouwbaarder dan halogeen- en gloeilampen en verbruikt minder energie. Hierdoor heeft de Piaggio MP3 300 HPE Sport een nog lager brandstofverbruik.

Gegevens Piaggio MP3 300 HPE Sport

Motortype: 4 takt euro 4
Model: MP3 300 LT HPE Sport
Cilinderinhoud: 278 cc
Koelsysteem: vloeistof gekoeld
Zithoogte: 780 mm
Gewicht: 204 kg
Tankinhoud: 12 liter

Wilt u meer weten over de Piaggio MP3 300 HPE Sport? Wij kunnen al uw vragen beantwoorden! Neem direct contact met ons op via..

WhatsappBel nuE-mail

Bekijk het aanbod Occasions Lease Verzekeringen
Openingstijden Maandag: 13.00-17.30 uur Dinsdag t/m vrijdag: 08:30 – 17:30 Zaterdag: gesloten
Contact informatie Jules Verneweg 7 5015 BD Tilburg   info@mp3centrumnederland.nl Telefoon: 085 400 70 70