Piaggio MP3 HPE

Met de nieuwe Piaggio MP3 300 HPE wordt de MP3-serie van driewielige motorscooters uitgebreid met een lichtere en compacte variant. HPE staat voor High performance engine. Het is een viertakt-eencilinder met vier kleppen, vloeistofkoeling en elektronische injectie. Dit zorgt voor hoge prestaties en controle over het brandstofverbruik. Door deze techniek is het vermogen met 24% toegenomen en het koppel met 15%. Hierdoor kun je lekker meekomen met het overige verkeer.

Afbeeldingsresultaat voor mp3 300 hpe

Design

QOODER

Uiterlijk wijkt hij ook af van de bekende modellen met een slanker design. Herkenbare highlights zijn daarbij onder andere de moderne en sportieve styling, dubbele koplampen met LED dagrijverlichting, het geïntegreerde getinte windscherm en de sportief gestylde spatborden voor de voorwielen. De speciaal aan dit model voorbehouden nieuwe kleuren Nero metallizzato en Argento Cometa maken de MP3 300 hpe eveneens direct als zodanig herkenbaar.

Motor

De MP3 3 heeft een 300cc eencilinder 4-taktmotor met 4-kleppentechnologie, waterkoeling en elektronische brandstofinjectie. Voor de MP3 300 hpe (High Performance Engine) is hij goed voor 18,1 kW/24,6 pk en een koppel van 24,5 Nm bij 6.500.

Comfort

De MP3 300 HPE is de perfecte motor voor lange ritten door de geavanceerde technologie. Piaggio heeft het windscherm ook onder handen genomen voor de MP3 300 HPE. Hierdoor blijven je handen ook beter uit de wind. In het dashboardkastje wat achter het windscherm zit, kun je een set handschoenen en een smartphone kwijt. Hij heeft ook een USB-poort voor opladen van je telefoon. Onder het zadel is ruimte voor 2 jet helmen. De Piaggio MP3 heeft een elektronisch zadelslot. Deze open je met de afstandsbediening.

Veiligheid

De Piaggio MP3 300 HPE heeft ASR en ABS. ASR voorkomt dat het achterwiel doorslipt wanneer er geen grip meer is op het wegdek. ABS ondersteunt het remsysteem en voorkomt dat de wielen blokkeren tijdens krachtig remmen. Remmen kan met 2 remhendels op het stuur of met de voetrem. Met de remhendels aan het stuur kun je zelf het remmen doseren. Met de voetrem werkt het hetzelfde als bij een auto. Dan pakt hij direct de voor en achterrem. De Piaggio MP3 heeft overal ledverlichting. Daardoor word je beter gezien dan andere weggebruikers in het licht en donker. Ledverlichting biedt meer voordelen. Het is betrouwbaarder dan halogeen- en gloeilampen en verbruikt minder energie. Hierdoor heeft de Piaggio MP3 300 HPE een nog lager brandstofverbruik.

Gegevens Piaggio MP3 300 HPE

Motortype: 4-takt Euro 4
Model: MP3 300 LT HPE
Type: Motorscooter
Type/Model: MP3 300 LT HPE
Remsysteem voor: Schijfrem
Remsysteem achter: Schijfrem
Zithoogte: 780 mm
Rijbewijs: B-rijbewijs
Cilinderinhoud: 278cc
Tankinhoud (liter): 12 liter
Gewicht: 222 kg
Topsnelheid: 120 km/u

Wilt u meer weten over de Piaggio MP3 300 HPE? Wij kunnen al uw vragen beantwoorden! Neem direct contact met ons op via..

WhatsappBel nuE-mail

 

Bekijk het aanbod Occasions Lease Verzekeringen
Openingstijden Maandag: 13.00-17.30 uur Dinsdag t/m vrijdag: 08:30 – 17:30 Zaterdag: gesloten
Contact informatie Jules Verneweg 7 5015 BD Tilburg   info@mp3centrumnederland.nl Telefoon: 085 400 70 70