Stijl

De Sport-uitvoering interpreteert de klassieke elegantie van de MP3 op een sportievere wijze. Speciale afwerkingen en kleuren symboliseren de meer dynamische ziel van de MP3, het ideale middel om het stadsverkeer het hoofd te bieden. Het zadel is het breedste in zijn categorie en werd speciaal ontworpen om comfortabel plaats te bieden zowel aan de bestuurder als aan de passagier, die ook kan rekenen op een rugleuning en uitklapbare voetsteunen. Er is een vak dat u opent met behulp van het pneumatische systeem, met schokdempend tapijt en een lichtje, dat 2 gesloten helmen kan bevatten. Een ander vak, boven het instrumentenpaneel dat lijkt op dat van een auto, bevat het handige USB-aansluitpunt. Zoals alle MP3 is ook de Sport 500 voorzien van een handrem en van een elektronisch systeem tegen slingeren, om zonder gebruik van de standaard te parkeren.

Veiligheid

De Piaggio MP3 Sport 500 is de sportieve en dynamische uitvoering van het vlaggenschip van de Piaggio-driewieler. Hij is krachtig en prestatiegericht en heeft voorzieningen die tot de top van de markt behoren. Naast het onnavolgbare rijgevoel van de driewieler (met geoctrooieerde voorste ophanging) kan de MP3 Sport 500, als enige in zijn categorie, uitgerust worden van de ABS met 3 kanalen (voor elk van de 3 schijven van wel 258mm) en de tractiecontrole ASR, die het slippen van het aandrijfwiel voorkomt als er weinig grip is. Zoals voor alle “maxi” MP3 kunt u met de Sport 500 rijden, binnen de perken van de wet, als u een autorijbewijs heeft.

Prestaties

De 500cc 4-takt motor, met een cilinder met 4 kleppen en gevoed met elektronische injectie, levert meer dan 40 paardenkracht (pk) bij 7.250 toeren met een koppel van 45,5 Nm bij slechts 5.250 toeren. De motorfiets wordt bestuurd met een “ride by wire”-systeem en de bestuurder kan kiezen uit 2 verschillende systemen, “eco” of “full power” (maximaal vermogen), al naargelang hij het verbruik wenst te beperken (bijvoorbeeld in de stad) of prestaties verkiest (zoals op hoofdverkeersaders en uitstappen buiten de stad). De MP3 500 Sport is de top wat betreft prestaties en gebruiksbereik, snel reagerend in de stad en prestatiegericht buiten de stad, ook wanneer u met zijn tweeën rijdt.
Bekijk het aanbod Occasions Lease Verzekeringen
Openingstijden Maandag: 13.00-17.30 uur Dinsdag t/m vrijdag: 08:30 – 17:30 Zaterdag: gesloten
Contact informatie Jules Verneweg 7 5015 BD Tilburg   info@mp3centrumnederland.nl Telefoon: 085 400 70 70