Piaggio Yourban

 

De MP3 Yourban fascineert door zijn stadsmobiliteitstijl die bestaat uit een slanke lijn, een daadkrachtige voorkant en een sierlijke achterzijde. Hij is het ideale middel om zich te handhaven in het stadsverkeer en om zich gemakkelijk te verplaatsen op middellange afstanden, alleen of met een passagier. Zoals alle MP3 van de LT-familie kunt u met de Yourban LT 300 rijden als u een normaal autorijbewijs van voor 19 januari 2013 heeft, dankzij de bijzondere homologatiecategorie, zodat iedereen gebruik kan maken van de voordelen van een behendig, handzaam, veilig en leuk vervoersmiddel.

 

 

Stijl

De MP3 Yourban LT 300ie is compact, modern en dynamisch en biedt al het comfort van een GT, dankzij het ruime zadel dat speciaal ontworpen werd om zowel de bestuurder – dankzij de ergonomische rijpositie – als de passagier – die kan rekenen op handige uitklapbare voetsteunen – een comfortabele zitplaats te geven. In het vak onder het zadel kunnen 2 helmen worden opgeborgen. Zoals alle MP3 is ook de Yourban LT 300ie voorzien van een handrem en van een elektronisch systeem tegen slingeren, om zonder gebruik van de standaard te parkeren.

 

Veiligheid

De Piaggio MP3 Yourban LT 300ie is de elegante en praktische keuze om kennis te maken met de wereld van de Piaggio-driewielers. De MP3 Yourban LT 300ie is licht en compact en op unieke wijze veilig dankzij de 3 wielen (met geoctrooieerde voorste ophanging, 3 schijven en gecombineerde pedaalremming). Hij is nog gemakkelijker te besturen, ideaal om zich te handhaven in het stadsverkeer, zonder zich te bekommeren om kuilen, spoorstaven en wegdekken met weinig grip.

 

Prestaties

De 300cc 4-takt motor, met een cilinder met 4 kleppen en gevoed met elektronische injectie, levert meer dan 22,6 paardenkracht (pk) bij 7.500 toeren met een koppel van 24 Nm bij slechts 6.000 toeren. Deze evenwichtige mix en de compacte afmetingen zorgen ervoor dat de MP3 Yourban LT 300ie behendig is in het stadsverkeer, snelle reacties heeft en in staat is om een vlotte en comfortabele rijstijl te garanderen en tegelijkertijd een bijzonder laag energieverbruik te verzekeren. Zoals voor alle MP3 LT kunt u met de Yourban LT 300ie rijden, binnen de perken van de wet, als u een autorijbewijs heeft.

 

Handleiding Piaggio MP3 Yourban 300

Bekijk het aanbod Occasions Lease Verzekeringen
Openingstijden Maandag: 13.00-17.30 uur Dinsdag t/m vrijdag: 08:30 – 17:30 Zaterdag: gesloten
Contact informatie Jules Verneweg 7 5015 BD Tilburg   info@mp3centrumnederland.nl Telefoon: 085 400 70 70