Italian flow

Een keer proberen?

De unieke voorwielophanging met vierpuntsgeleiding en dubbel voorwiel is een onderscheidende element dat het rijden met de Piaggio MP3 tot een unieke ervaring maken. Geen andere scooter kan de stabiliteit in bochten evenaren.

Modern & cool design

De prestaties van de Piaggio MP3 zijn precies zoals u verwacht. De grip van dit model is namelijk ongelooflijk, tijdens het rijden, remmen, en op wegen met stedelijke obstakels zoals tramrails. Je ontdekt het in deze video.
Video afspelen

Ontworpen voor twee

Een comfortabeler zadel en een volledig opnieuw ontworpen rugsteun om zelfs de meest veeleisende passagier in totale veiligheid en dynamiek meer comfort te bieden. Hiermee is de MP3, mede dankzij de twee handgrepen en de praktische uitklapbare voetsteunen, de ideale partner voor de liefhebber van “gezelschap”.

Drie wielen, ABS en ASR

De Piaggio MP3-serie is uitgerust met het in de ASR-tractiecontrole ingebouwde antiblokkeerremsysteem ABS. De ASR kan makkelijk worden uitgeschakeld en garandeert de veiligheid door te voorkomen dat het achterwiel wegglijdt op verraderlijke ondergronden, zoals nat asfalt. Het samen met Continental ontwikkelde driekanaals ABS-systeem voorkomt het blokkeren van de wielen tijdens het remmen zodat u nooit de controle over het voertuig verliest en altijd verzekerd bent van het hoogst mogelijke actieve veiligheidsniveau.
piaggio-mp3-500-hpe

Piaggio in the picture...

Brochure

aanvragen

Zakelijke

financieringsaanvraag