Italiaanse superkracht

piaggio-mp3-500-hpe

Motorscooters zijn er in alle soorten en maten. En soms zit er een echte parel tussen, zoals de MP3 500 Sport Advanced van het Italiaanse merk Piaggio. Met zijn carbonlook details en gasgeveerde schokbrekers dé motor voor de sportieve rijder. Je rijdt hem net zo makkelijk als een scooter, want je hoeft niet te schakelen. En zo kunnen we nog wel even doorgaan!

Piaggio 400 HPE: verbeterde prestaties en ultiem rijgenot

Graag stellen we aan je voor: de Piaggio 400 HPE. Met zijn nieuwe 400 cc HPE Euro 5-motor, geperfectioneerde ergonomie en mogelijkheid hem met een B-rijbewijs* te besturen, ontbreekt het je bij deze Piaggio aan werkelijk niets. Met een maximumvermogen van 26 kW (35,4 pk) bij 7.000 t/pm en een maximumkoppel van 37,7 Nm bij 5.500 t/pm geniet je van een buitengewone rijervaring. Wil je kennismaken met zijn vloeistof gekoelde, viertakt, vier-kleppen, ééncilindermotor met elektronische injectie? Kijk dan op onze website of kom langs in de showroom.
*mits behaald vóór 19 januari 2013

Piaggio MP3 500 Sport Advanced

Deze Piaggio is uitgerust met een 500 HPE-motor. Hij dankt zijn kracht (44,2 pk) aan onder andere vier vloeistofgekoelde kleppen en een elektronisch injectiesysteem. Dit geeft je de keuze uit verschillende rijmodussen, met elk een eigen balans in acceleratie, rijcomfort en brandstofverbruik. Lees alles over deze krachtpatser op onze website, kom langs in de showroom of plan een proefrit.

Private (p)lease

We verkopen niet alleen motorscooters; we bieden je ook de unieke mogelijkheid voor private lease. Je rijdt dan voor een vast maandbedrag een gloednieuwe motorscooter. Onderhoud, reparaties, nieuwe banden, allriskverzekering en wegenbelasting vallen binnen jouw leasetarief. Alsjeblieft! Check onze website voor de voorwaarden en actuele prijzen.

Wist je dat…

… we een eigen werkplaats hebben voor al het onderhoud en reparaties aan je motorscooter? Je maakt makkelijk online een afspraak. We hebben zelfs een haal- en brengservice. De koffie staat klaar!

Interesse?

Hebben we je interesse gewekt voor een van onze producten? Kijk dan snel voor meer informatie op mp3centrumnederland. Je kunt ook mailen naar MP3 Centrum Nederland of neem contact met ons op via 013-737 0125.

Deel dit bericht met je vrienden!

Share on facebook
Share on linkedin
Share on email

Brochure

aanvragen

Zakelijke

financieringsaanvraag