,

Zakelijk motorrijden (ja, dat kan zeker)

zakelijk-rijden-piaggio

Het biedt veel voordelen om zakelijk een motor(scooter) te rijden. Zo kun je de investering van een motor fiscaal aftrekken. Ook zijn alle kosten die je maakt voor het bezit en gebruik van de motor aftrekbaar. Dat betekent een lagere belastbare winst en dus betaal je minder belasting. Lees snel de andere voordelen.

Dit maakt zakelijk rijden zo aantrekkelijk

Als ondernemer mag je de kleinschaligheidsinvesteringsaftrek (KIA) toepassen bij de aanschaf van een motorscooter. Dat is maximaal 28% van de aanschafwaarde. Auto’s zijn expliciet uitgesloten van deze regeling, maar motor(scooters) niet! Ook de aanschaf van essentiële items zoals motorkleding, helmen, tassen of een navigatiesysteem zijn aftrekbaar. Neem contact met ons op voor alle details.

MP3 Centrum Nederland biedt je – als de nr. 1 MP3-leverancier van Nederland – alle merken onder één dak. Van topklasse gebruikte tot gloednieuwe motorscooters: je vindt het allemaal bij ons. De keuze is zo groot dat we snappen dat het niet makkelijk is. We zetten daarom een paar van onze toppers voor je op een rij.

Wist je dat…

… we onderhoud, reparatie of revisie van je motorscooter doen? In onze webshop vind je diverse onderhoudsitems. Maar ook de monteurs in onze eigen werkplaats helpen je graag. Check onze website voor de mogelijkheden of maak een afspraak. *Mits behaald vóór 19 januari 2013

Interesse?

Hebben we je interesse gewekt voor een van onze producten? Kijk dan snel voor meer informatie op mp3centrumnederland. Je kunt ook mailen naar MP3 Centrum Nederland of neem contact met ons op via 013-737 0125.

Deel dit bericht met je vrienden!

Brochure

aanvragen

logo MP3 centrum

Beste klant,

Vanwege privéomstandigheden spijt het ons dat MP3 Centrum Nederland momenteel niet in staat is de gebruikelijke service te bieden die u van ons gewend bent.

We pakken dit in korte termijn weer op.

Onze excuses voor het eventuele ongemak en we vertrouwen op uw begrip.

Met vriendelijke groet,
MP3 Centrum Nederland

Zakelijke

financieringsaanvraag