Beautiful Qooder

Maak kennis met een nieuw concept van slimme mobiliteit, een categorie op zich: het eerste en enige voertuig ter wereld met kantelbare wielen. De vrijheid en wendbaarheid van een tweewieler. Het gemak en de veiligheid van vier wielen.

5 jaar garantie met dé Qooder polis!

Maximaal flexibel met je autorijbewijs

De wekker gaat en als je de radio aanzet hoor je het: FILE! Hoewel we – noodgedwongen voorlopig – vaker thuis werken, moet je net als anderen regelmatig naar het werk. Dus files blijven. Dat betekent tijdverlies; om van ergernis maar te zwijgen. Niet als je Qooder rijdt! Zowel in het ‘nieuwe normaal’ als het ‘oude normaal’ is Qooder een serieus alternatief in de mobiliteitsmix. De 3-wiel QV3 en de 4-wiel Qooder hebben kantelende wielen. Nog nooit was rijden zo intuïtief en gemakkelijk. Dát is rijplezier!
Qooders mag je met je autorijbewijs* rijden en maken je dus maximaal flexibel! Altijd op tijd op je werk (als je niet stiekem een ommetje maakt) en parkeren voor de deur. Of lekker voor je plezier ontspannen rijden in het weekend. Omdat het kan!
Ze zijn er in 2 modellen – QV3 en Qooder – en in vele kleuren. Vanzelfsprekend zijn er veel accessoires leverbaar. Bovendien is een QV3 of Qooder zakelijk héél interessant en fiscaal zeer aantrekkelijk te rijden. Ga proefrijden bij één van onze dealers en vraag naar de mogelijkheden.

* Rijbewijs gehaald vóór 19 januari 2013.

Zwitserse precisie en innovatie
Qooder vind je in vele landen in Europa. Deze coole machine is een toonbeeld van Zwitserse precisie en innovatie. Dát kunnen ze in Zwitserland, het bedenken en maken van iets geweldigs! Zoals de Qooders, die toonbeeld zijn van veelzijdigheid en hedendaagse invulling van mobiliteit.
Veilig en wendbaar
Rijden op een Qooder betekent je veilig en stabiel en vooral heel wendbaar door het drukke verkeer manoeuvreren. De machine laat zich heel gemakkelijk en intuïtief rijden, volgt precies waar jij heen wilt. Voor onvergelijkbaar rijplezier!
Flexibel met één rijbewijs
Je mag met je autorijbewijs (gehaald vóór 19 januari 2013) op de Qooder en QV3 stappen. Geniet van het comfort, de fijnste manier van rijden en dat je eenvoudig rechtop blijft als je stilstaat. Reken op nieuwsgierige én afgunstige blikken! Met kantelende wielen en zo’n cool Italiaans design.
Nieuwe invulling rijplezier
Rijplezier, fun en minder stress. Dáár staat Qooder voor. Evenals voor dynamiek, de ervaring van wendbaarheid als op een motor en de stabiliteit van 3 of 4 wielen. Of het in het stadsverkeer of op de snelweg is. Je levert niets in, je krijgt juist zoveel extra’s.
Previous
Next

Ongeëvenaarde techniek: HTS™

Het gepatenteerde, unieke HTS™ hydraulische kantelsysteem zorgt onder alle rijomstandigheden voor maximale stabiliteit.

Deze innovatieve technologie werkt op alle wielen, wat optimale rijdynamiek oplevert. Je rijdt altijd stabiel en stuurt uiterst nauwkeurig en neemt elke bocht veilig en feilloos.

Het HTS™ regelt dat alle wielen gelijkmatig en gelijktijdig kantelen, waardoor er perfecte grip met het wegdek is. Mede dankzij het kantelsysteem en de centraal geplaatste motor is de Qooder een relatief lichte machine met een laag zwaartepunt die zich gemakkelijk laat rijden.

Deze ongeëvenaarde techniek biedt onvergelijkbaar rijplezier bij alle weg- en weersomstandigheden.

Veelzijdig Qooder...

Brochure

aanvragen

1 (1)

Zakelijke

financieringsaanvraag