MP3 maakt motorrijden makkelijk

Innovatief design

Met een motorscooter kun je motorrijden met je autorijbewijs*. Geen lessen en examens, maar eenvoudig uitkiezen, bestellen en rijden. Bij MP3 Centrum Nederland hebben we alle merken onder één dak. Maak een proefrit en je bent verkocht. Of had je een andere bestemming voor je vakantiegeld?
* Mits gehaald vóór 19 januari 2013

Wendbaar als een motor, flexibel als een auto

Je vindt bij ons de grootste keuze aan motorscooters. Van merken als Qooder, Piaggio en Yamaha, zowel nieuw als occasion. Eén ding hebben ze allemaal gemeen: ze combineren de wendbaarheid van een motor met de stabiele wegligging van een auto. Zelf ervaren? Dat kan. Maak snel een afspraak voor een proefrit.

Qooder cadeau?

Als we je dan toch nog even lekker mogen maken? Wat te denken van een Qooder! Een unieke hightech machine met vier hydraulisch kantelbare wielen. Dat vertaalt zich in een superstrakke en gemakkelijk wegligging. De snelheid en wendbaarheid van twee wielen; comfort en veiligheid van vier wielen. En dat gewoon met je autorijbewijs. Doe jezelf dus eens een Qooder cadeau!

ROOF for sale: 25% korting

Je profiteert nu van maar liefst 25% korting op alle ROOF helmen! Dit Franse merk onderscheidt zich met designhelmen in originele vormen en innovatief design. Op onze website vind je alle modellen. Bestel snel, want we hebben een beperkte voorraad (en op is helaas echt op!).

Wist je dat…

… we diverse soorten financiering aanbieden? Daarmee hoef je je spaargeld niet aan te spreken, maar kun je toch snel de motor van jouw keuze rijden. Zo krijg je via onze partner Findio een scherp aanbod; met lage rente en duidelijke afspraken. Check onze site voor de mogelijkheden.

Interesse?

Hebben we je interesse gewekt voor een van onze producten? Kijk dan snel voor meer informatie op mp3centrumnederland. Je kunt ook mailen naar MP3 Centrum Nederland of neem contact met ons op via 013-737 0125.

Deel dit bericht met je vrienden!

Brochure

aanvragen

1 (1)

Zakelijke

financieringsaanvraag