(Rij)klaar het voorjaar tegemoet

Direct leverbaar

De steenbok staat niet voor niets symbool voor het merk Qooder. Deze Zwitserse motorscooter kenmerkt zich – net als zijn beeldmerk – door wild, fascDe voorjaarsvakantie komt eraan. Altijd een goed moment voor de eerste reis van het jaar, wintersport of wellicht carnaval. Ga je niet weg, maar ben je wel toe aan een vrolijke noot? Bekijk dan eens ons ruime assortiment aan motorscooters. Te rijden zonder motorrijbewijs* en hét ideale vervoermiddel als het voorjaar weer begint. Zo maak je ook zonder carnaval van iedere dag een feest!

Occasions van de week

Feestjes mogen weer! Ben jij wel toe aan een feestje op drie (of vier) wielen? Wij hebben een ruim assortiment nieuwe, maar ook gebruikte motorscooters. Met onze uitgebreide collectie mooie occasions ben je snel verzekerd van een top motorscooter (afgeleverd inclusief grote beurt t.w.v. € 589,95 en 6 maanden garantie). Wacht dus niet te lang en zorg dat je (rij)klaar bent voor het voorjaar!

Gratis haal- en brengservice in maart

Is jouw huidige motorscooter toe aan onderhoud? Dan halen we hem de hele maand maart GRATIS in heel Nederland bij je thuis op en brengen hem ook weer terug. Maak dus snel een afspraak bij onze werkplaats.

Motor van de zaak

Niet alleen privé, maar ook zakelijk is het rijden van een motorscooter aantrekkelijk. Als ondernemer mag je namelijk de kleinschaligheidsinvesteringsaftrek (KIA) toepassen. Auto’s zijn uitgesloten van deze regeling, maar motoren (en motorscooters) niet. De aftrek is maximaal 28% van de aanschafwaarde. Daarnaast kun je alle kosten, die je maakt voor het bezit en gebruik van de motor, aftrekken van de winst van je bedrijf. Op onze website lees je alles over de voordelen van zakelijk rijden.
* mits je je autorijbewijs hebt behaald vóór 19 januari 2013

Je kunt bij ons inruilen op zowel nieuwe motoren als occasions. Benieuwd wat jouw voertuig oplevert? Vraag vandaag nog een offerte aan via onze website. * mits behaald vóór 19 januari 2013

Wist je dat…

… onze werkplaats is geopend van dinsdag tot en met vrijdag? Je kunt er terecht voor groot en klein onderhoud. Kleine reparaties proberen we af te handelen terwijl je wacht en geniet van een kop koffie of thee. Geef via onze website jouw voorkeurdatum voor onderhoud aan en wij nemen z.s.m. contact met je op om de afspraak te bevestigen.

Interesse?

Hebben we je interesse gewekt voor ons private leaseconcept? Kijk dan voor meer informatie op https://www.mp3centrumnederland.nl/469387-2/ of https://www.qoodernederland.nl/457829-2/ of neem contact op met MP3 Centrum Nederland via 013-737 0125.

Deel dit bericht met je vrienden!

Share on facebook
Share on linkedin
Share on email

Brochure

aanvragen

Zakelijke

financieringsaanvraag