Qooder

De Qooder is een 400cc, vierwielig voertuig met een zogenaamd ‘HTS’: een Hydraulic Tilting System, dat ervoor zorgt dat je onder alle omstandigheden diepe bochten kan maken en hierbij constante stabiliteit behoudt. 

 

QOODER

 

 

De eigenschap om zelf balans te vinden op problematisch terrein- ontstaat door de Quadro4’s HTS (Hydrolic Tilting System). Dit is een revolutionaire kanteltechnologie, internationaal gepatenteerd door Quadro. Met vier kantelende wielen met onafhankelijke hydraulische wielophanging, gecombineerd met een remsysteem op alle vier de wielen en een sportief en kwalitatief hoogstaand ontwerp zorgen voor maximale stabiliteit en veiligheid, gecombineerd met veel comfort en rijplezier. De Qooder is uitgerust met een speciaal ontworpen 400cc motor.

Innovatie

De Qooder is een wereldwijde innovatie product, de enige tot nu toe, met geen directe concurrentie. “De vrijheid en behendigheid van een tweewieler, en het gemak en de veiligheid van een vierwieler”. De Qooder herschrijft de regels van moderne mobiliteit en is een ideaal companion voor alle type rijders.

Veiligheid

Zo beveiligd, stabiel en comfortabel als een auto. Tijdens het ontwerpen van de Qooder hebben ze extra op veiligheid, comfortabelheid en nauwkeurigheid gelet. Slecht weer of een slecht wegdek? Dit hoeft niet langer meer een zorg te zijn met de Qooder!

Vrijheid 

Dankzij de vier wielen is de Qooder instaat om veilig en gemakkelijk te kunnen reizen. U zult geen last hebben van obstakels op het wegdek en u zult gemakkelijk door de bochten heen racen. Met de Qooder kunt u zeker zijn van een zorgeloze reis.

Emoties

Rijden binnen en buiten de stad met plezier, genoegen en minder dagelijkse stress. Rijden met de Qooder geeft een rustgevend en vrij gevoel waarbij je al je dagelijkse stress los kan laten. Je geniet optimaal tijdens het rijden op de Qooder!

Gegevens Quadro Qooder

Motortype 398,8cc Vloeistofgekoelde, 1-cilinder 4-takt
Max. vermogen 23,8 kW / 7000 tpm
Max. koppel 38,5 Nm / 5000 tpm
Rijklaargewicht 281 kg
Tankinhoud 14 liter
Verbruik n.n.b.
Zithoogte 780 mm

 

Wilt u meer weten over de Quadro Qooder? Kijk op www.qoodernederland.nl of neem direct contact met ons op via..

Whatsapp Bel nuE-mail

Bekijk het aanbod Occasions Lease Verzekeringen
Openingstijden Maandag: 13.00-17.30 uur Dinsdag t/m vrijdag: 08:30 – 17:30 Zaterdag: gesloten
Contact informatie Jules Verneweg 7 5015 BD Tilburg   info@mp3centrumnederland.nl Telefoon: 085 400 70 70