Qooder QV3

 

Van de bedenkers van de MP3 motoren, nu met hun eigen merk Qooder (voorheen Quadro Vehicles) de QV3! Een drie wiel motorscooter die de voordelen van de nieuwe en exclusieve technologie van het HTS (Hydraulic Tilting System) maximaal benut. Het lage zwaartepunt en het lichte gewicht zorgen voor veilig rijden met maximaal comfort. QV3 is het perfecte voertuig voor de dagelijkse ritjes. Met de QV3 heeft u geen last meer van files en parkeerproblemen.

 

Het HTS systeem, dat zich bevindt iQOODERn de voorwielen, zorgt ervoor dat deze wielen gelijktijdig bewegen. Deze innovatieve manier van bewegen garandeert precisie en een stabiele zithouding, zelfs wanneer je uit balans bent of bij hobbels, verzakkingen, tramrails, kleine obstakels of water op de weg. Het HTS op de nieuwe QV3 biedt de perfecte rijervaring van een driewieler, zelfs voor minder ervaren rijders.

 

 

KOM EEN PROEFRIT MAKEN OP EEN VAN ONZE DEMO MODELLEN.

 

De QV3 is uitgerust met ruime opslag onder het zadel, waar twee jet-helmen in passen of een grote tas, en twee kleine compartimenten aan de voorkant, waar zich een standaard 12V-oplaadpunt bevindt.

Stad

De ideale motorscooter voor dagelijks gebruik. Elke trip met de QV3 is snel en relaxt door zijn handigheid en veiligheid. Bochten, obstakels, het verkeer en de wegen zijn geen bedreiging meer.

Behendigheid

Het lichtste gewicht gecombineerd met de behendigheid en sportiviteit gegarandeerd door het HTS systeem (hydraulic Tilting System). QV3 heeft een unieke manoeuvreerbaarheid. Dat maakt het voor de bestuurder gemakkelijk om in te rijden.

Plezier

Verhoging van de bewegingsvrijheid, plezier hebben dankzij de complete veiligheid van de motor. Quadro QV3 maakt het rijden leuk en altijd een spannende ervaring waar je nooit genoeg van krijgt, een echte verslaving!

Slimheid

Drie wielen voor de balans en de veiligheid. QV3 is gemaakt om slim door het verkeerd heen te rijden. Het maakt de steden leefbaar en makkelijker om in te rijden. De 350cc motor, de twee 14″ voorwielen (meer rijcomfort t.o.v. vergelijkbare modellen) en het integrale remsysteem zorgen voor een felle en actieve rit, waarbij je gemakkelijk obstakels vermijdt, files voorbij gaat en bochten maakt in grote veiligheid.

Kleuren

De Quadro QV3 is verkrijgbaar in wit, mat zwart, mat grijs, rood en mat groen

Gegevens Quadro QV3

Motortype 346cc Vloeistofgekoelde, 1-cilinder 4-takt
Max. vermogen 21,2 kW (27 PK) / 7000 tpm
Max. koppel 31,8 Nm / 5.500 tpm
Droog gewicht 220 kg
Tankinhoud 13,2 liter
Verbruik
Zithoogte 810 mm

 

Wilt u meer weten over de QV3? Wij kunnen al uw vragen beantwoorden! Neem direct contact met ons op via..

WhatsappBel nuE-mail

Bekijk het aanbod Occasions Lease Verzekeringen
Openingstijden Maandag: 13.00-17.30 uur Dinsdag t/m vrijdag: 08:30 – 17:30 Zaterdag: gesloten
Contact informatie Jules Verneweg 7 5015 BD Tilburg   info@mp3centrumnederland.nl Telefoon: 085 400 70 70